Tiedote !

Kiinnitämme erityistä huomiota välineiden ja tilojemme puhdistukseen sekä ryhmien kokoon. Noudata annettuja yleisiä suosituksia. MUISTATHAN! jos tunnet vähäisintäkään Sairauden oireilua, Älä tule tunnille. Tärkeintä on kaikkien terveys ja turvallisuus. Varausjärjestelmään tästä.

Otamme edelleen erittäin vakavasti ”Koronan” aiheuttaman tilanteen.

Olemme työstäneet myös video ”teoksia” 🙂 joilla meidän vakituiset tai tulevat asiakkaat voisivat jatkaa hyvin alkanutta liikunnallista elämäntapaansa.Tarkoituksemme on jatkossakin julkaista tunti kategoriamme mukaisia videoita myös jo pidempään mukana olleille, kuten klassiseen repertuaariin hurahtaneille.

Tästä pääset Videoihin https://www.monitaitoinen.fi/?page_id=1949

Yrityksemme on ”mikroakin micrompi” joten videoiden valmistelu, laitteisto, kaikenlainen tiedotus ja palvelujen tarjonta on yksissä käsissä. Pyydämme siis kärsivällisyyttä.

17 toukokuun, 2020