Vuoden 2019 LUUKUT! kalenteri.

LUUKUT 10 arvonta suoritettu. Voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Joka kuun 15 päivä avautuu kalenterin luukku jonka sisältä löytyy milloin mikäkin palkinto 🙂 (pidätämme oikeuden valita tämä palkinto).

Yleiset säännöt:

Arvontaan osallistuu jokainen joka kommentoi Facebookin sivuillamme olevaa LUUKUT julkaisua kyseisenä kuukautena. (siis muista! Kommentoida jollakin tavoin julkaisua, sillä muutoin et ole arvonassa mukana 🙂 Toki voit erikseen tykätä ja suositella`kin sivuamme 🙂

Jos sinulla ei ole Facebook Profiilia voit myös osallistua arvontaan lähettämällä viestin ”LUUKUT 10 Mukana” osoitteeseen info@monitaitoinen.fi

LUUKKUT on sivuillamme jokaisen kuun 12 – 18 päivän välissä. Tänä aikana on mahdollisuus jättää jokin komentti jolla osallistuu arvontaan.

Arvonta suoritetaan kaikkien kesken, jotka ovat komentoineet julkaisua ja näin osoittavat osallistumisensa arvontaan. Arvonta suoritetaan ennen kuun viimeistä päivää. (Facebook ei mukana arvonnassa)

Arvonta toteutetaan perinteisin menoin (lappuja kulhossa hämmentäen 🙂 Kulhosta nouseva lappu kertoo voittajan.

Voittajalle ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Voitot lunastetaan noutamalla ne Monitaitoinen Kin oy:n tiloista, (tietolantie 1 A, 08700, Lohja) mutta tarvittaessa lunastuksesta sovitaan erikseen henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Jos ”Onnekas” haluaa että voitto postitetaan (suomi) veloitamme postitus ja toimitus kuluja erikseen 8€.

Ole siis ”kuulolla”! kommentoi LUUKUT Julkaisua ja osallistut arvontaan 🙂 @monitaitoinenkin