Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Monitaitoinen Kin Oy
Tietolantie 1 A, 08700 Lohja
Puhelin. 045 1603673
Y-tunnus 2876403-7

Verkkosivustomme osoite on: http://www.monitaitoinen.fi.
Varausjärjestelmä on: https://evaraus.fi/KehonHuoltoVintti/
Facebook: https://www.facebook.com/MonitaitoinenKin/
Google: https://monitaitoinen-huoltovintti.business.site/      Tukipalvelumme: https://www.monitaitoinen.fi/apua.tietotekniikkaan/

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Emme kerää henkilö tietoja verkkosivustollamme www.monitaitoinen.fi eikä esim: rekistöröityminen ole mahdollista.

Varausjärjestelmässämme: evaraus.fi/KehonHuoltoVintti/ sivuillemme on rekistöröityminen vapaaehtoinen mutta varaus onnistuu myös rekistöröitymättä jolloin keräämämme tiedot on: Etunimi, Sukunimi, Sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietoja tarvitaan ajanvarauksen toiminan kannalta jotta asiakas voi tarvittaessa perua varauksensa määräaikaan ja näkemään omat varauksensa.
Samoin Voimme tarpeen vaatiessa perua varauksen ja ilmoittaa siitä asiakkaalle.  Tiedoista ei kerätä erillistä rekisteriä vaan ne säilyvät varausjärjestelmässä palveluntarjoajan palvelimella. Samoin toimitaan evästeiden kanssa kyseisellä palvelulla. Evästeet. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Emme voi taata että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen

Uudet tietokäytännöt facebookissa. www.facebook.com/MonitaitoinenKin/ sivustomme toimii näiden käytäntöjen mukaan. Emme tällä hetkellä käytä mainontaa harjoittaessamme erillisiä facebook pikseleitä sivuilamme.

Facebook pikselistä saat lisätietoa osoitteesta: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Uudet tietokäytännöt Googlessa
monitaitoinen-huoltovintti.business.site toimii näiden mukaisesti myös mainontaa harjoittaessamme.

Tukipalvelussamme (apua tietotekniikkaan) keräämämme tiedot on Nimi ja sähköposti osoite. Näitä tietoja tarvitaan tiketti järjestelmän ylläpitoon. näitä tietoja ei käytetä mainontaan tai muuhun yhteyden ottoon kuin järjestelmämme sujuvan käytön takaamiseksi. 

Kommentit

Käytössämme ei ole kommentointi mahdollisuutta toistaiseksi.
Verkkosivustollamme: http://www.monitaitoinen.fi.
Eikä varausjärjestelmässämme: https://evaraus.fi/KehonHuoltoVintti/

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Media

(Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.)

Yhteydenottolomakkeet

Emme käyttä toistaiseksi yhteydenottolomakkeita vaan kaikki asiakaskontaktit tapahtuvat puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestein.

Evästeet

evaraus.fi/KehonHuoltoVintti. Evästeet.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Verkko sivuilamme www.monitaitoinen.fi
(Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.”

Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Emme voi taata että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.)

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

www.monitaitonen.fi

(Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle)

evaraus.fi/KehonHuoltoVintti ei upotetua sisältöä

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Analytiikka

Oletuksena emme kerää analytiikkatietoa. muut käyttöpalveluntarjoajat saattavat kuitenkin kerätätä anonyymia analytiikkatietoa tietämättämme. Sivustollamme ei ole asennettu lisäosia, jotka tarjoavat analytiikkapalveluja.

Kenelle jaamme tietosi

Oletuksena www.monitaitoinen.fi ei jaa henkilötietoa kenenkään kanssa ja
evaraus.fi/KehonHuoltoVintti samoin periaattein.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Kuinka kauan säilytämme tietoa

www.monitaitoinen.fi

(Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.)

evaraus.fi/KehonHuoltoVintti Ajanvarauksen ja rekistöröitymisen yhteydessä annettut tiedot voi asiakas muokata tai poista itse milloin tahansa tai pyytää poistoa / muokkausta meidän kauttamme. Tietoja tarkistetaan vuoden välein ja yli 2 vuotta vanhat tiedot poistettaan. Pyrimme ilmoittamaan asiakaalle ennen poistoa. Erillistä rekisteriä tiedoista ei pidettä eikä niitä käytettä markkinointiin tai luovuteta muille.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

www.monitaitoinen.fi ja evaraus.fi/KehonHuoltoVintti

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Minne lähetämme tietosi

www.monitaitoinen.fi ja evaraus.fi/KehonHuoltoVintti

Vierailijoiden kommentteja, sähköposteja tai tekstiviestejä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Yhteystiedot

Kaikissa yksityisyteen koskevissa asioissa yhteydenotto tapahtuu sähköpostilla monitaitoinenkin@monitaitoinen.fi  Yhteyshenkilö: Heta Kurikka-Oja

Lisätietoja

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Luotamme ja seuraamme sivustojemme ylläpitäjien tietoturvaa ja ilmoitamme mahdollisista ongelmista asiakkaillemme.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Toimintaame liittyy Facebook ja Google esim. mainonnassa. Tarkemmat tiedot linkeistä. Tietoja ei käytetä kuin kyseisten sivustojen palveluissa.

Uudet tietokäytännöt facebookissa.

Uudet tietokäytännöt Googlessa

Tämä tietosuojalausuntomme tarkistetaan säännöllisesti ja  jos muutoksia tapahtuu sivuillamme tai toiminnoissamme päivitämme sen ajan tasalle.

Päivätty 22.10.2018