Live Lähetykset Tunneistamme!

LIVE lähetykset muutetaan toistaiseksi nauhoitteeksi. Lähetys nähtävissä seuraavana päivänä viikon ajan. Tunnin varanneille lähetettään erikseen s-postilla linkki videoon.

Jos tunti on varattu vain LIVE nauhoituksena, eikä paikalle tulijoita ole. Lähetämme LIVE :n varanneille linkin aikaisempaan nauhoitteeseen.

30pv ryhmäliikuntakorttiin lisäpalvelu! LIVE lähetykset YouTube kanavamme kautta. Lähetyksistä jäävät nauhoitteet on myös nähtävissä viikon ajan. Voit siis varata normaalin osallistumisen ajanvarauksesta PAIKANPÄÄLLE! tai vaihtoehtoisesti osallistumisen LIVE lähetykseen tai vaikkapa molempiin jotta voit seurata tunnin uudelleen nauhoitteena.

Jos olet Uusi asiakas ensimmäinen osallistumisesi LIVE lähetykseen on ilmainen (tutustuminen). Jos pidit näkemästäsi voit osallistua kaikkiin LIVE lähetyksiimme tai PAIKANPÄÄLLÄ, ryhmäliikunta 30 päivää kortilla, 48€ (voimassa 30 päivää ostopäivästä).

Vanhat tallenteet poistuvat viikon kuluttua ja uudet tulevat LIVE lähetysten myötä. Jos siis pidät näkemästäsi, eikä sinulla ole vielä 30pv korttia 🙂 lähetä viesti: myynti@monitaitoinen.fi, ja kerromme kuinka se onnistuu.

Toivomme tästä uudesta lisäpalvelusta olevan hyötyä niin nyt ”korona” aikana kuin tulevaisuudessa`kin 🙂 ”Kiinnostunut kaikesta hyvästä mitä liikunnalla voi saada aikaan”.

Monitaitoinen Kin Oy -Heta