Monitaitoinen Kin Oy

Monitaitoinen Kin oy / Huoltovintti

Yrityksemme päätoimialueena  on liikuntapalvelujen tarjonta. Heta Kurikka-Oja Huoltovintti Yrityksen tilat sijaitsevat Lohjalla Virkkalan keskustassa keskeisellä paikalla Tietola, Tietolantie 1, 08700, Lohja. Yritys perustettiin vuonna 2018 ja siitä lähtien tiemme on kasvua hitaasti 🙂 asiakaskuntamme on orjentoitunutta huomatessaan toimintamme hyvät puolet.

2019 Asiakkaat löysivät meidät ja kasvumme näytti tilinpäätöksessä liiankin hyvältä 🙂 Johtuen toiminan rakeenteellisista kehityksistä.

2020 ”Koronan tullessa kuvioon” Jouduimme olemaan suljettuna alkuvuodesta 7 viikkoa. Yritimme kehittää videoiden kautta asiakkaillemme jatkuvaa palvelua.. Ja Kiitos Heille kaikille, uskoivat meihin ja tukivat toimintaamme vaikka videointi ei ollut kaikkien parasta 🙂 Teimme kasvua pienessä liiketoiminnossamme? Kertoo siitä että olemme oikealla tiellä! ”Kaikkea hyvää mitä liikunta voi antaa” ja asiakkaamme ovat huomanneet sen.

2021 ”Korona pyörii edelleen” Olemme kehitelleet asiakkaillemme lisäpalvelun muodossa LIVE lähetyksiä tunneistamme. Näin ei viikko harjoittelut jäisi kokonaan pois vaan ne voisi tehdä kotona jos pahin tilanne toteutuu.. Vaikka se ei vastaakaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ryhmäliikkumisen kanssa, on siitä kuitenkin apua arjen ja kehon huolehtimiseen. Toivomme hartaasti tämän poikkeuksellisen tilanteen joskus loppuvan ja voimme toden teolla lisätä toimintaamme ”Heille” jotka tuntuvat arvostavan meitä. 🙂 päivänä 30.3.3021 Kiitos Kaikille Asiakkaillemme.

29.4.2021 saimme avata toimintamme asiakkaillemme kun 4 viikkoa jatkuneet sulkutoimenpiteet loppuivat. Jipii!

5.10.2021 toinen ”korona” vuosi kuritti toimintaamme voimakkaammin, johtuen asiakkaiden lisääntyneen varovaisuuden takia. ”Kassavirta” tyrehtyi kuukausiksi pienimmilleen. Näyttää kuitenkin että selvisimme vaikka emme kuuluneet minkään ”korona tuen piiriin”. Tosin apu ei olisi ollut pahitteeksi 🙂 . Jälleen uskolliset asiakkaamme mahdollistivat toiminnan jatkumisen (Kiitos!). Nyt kun rajoituksia ja säännöksi on vahvasti purettu, palaavat asiakkaamme liikunnan pariin ja tulevaisuus näyttää valoisammalta myös uusien asiakkaiden myötä.

26.5 2023 Koronan, venäjän tilanteen ja sähkökriisin kautta syntyneet hintojen kallistuminen kohdistunut kaikkiin. Tämä on aiheuttanut yrityksellemme asiakaskadon 🙁 Vuonna 2021 oli asiakkainamme vielä 127 henkilöä vuonna 2022 asiakkaita enää 71 ja nyt vuonna 2023 asiakasmäärä on pudonnut 35 henkilöön. on selvää että tämä aiheuttaa yrityksen toiminalle suuria vaikeuksia. Toistaiseksi yritämme selvitä ja ratkoa ongelmiamme mutta tällä hetkellä tulevaisuus näyttää vaikealta.

Päätoimialansa lisäksi yrityksemme tarjoaa asiakkailleen myös muunlaista palvelua Kuten klabinetti.fi kautta Puuhuoltoa bioklapi prikettien muodossa :).. Jos mielessäsi on ideoita toimintaamme liittyen. Ota yhteys rohkeasti ”myynti(@)monitaitoinen.fi”

Yrittäjä.. tai muuten hyvään meininkiin orientoitunut, ota yhteys, ja tutkitaan miten yhteistoimintamme voisi tukea kaikkia parhaimmalla tavalla.

Monitaitoinen Kin Oy,  Tietolantie 1, 08700, Lohja