Nettimyymälä on perustettu pääasiassa palvelemaan asiakkaitamme liikunta, Pilates ja Spiraalistapilaatio välineiden hankintaan.

  • Tilaukset noudetaan pääasiassa liikuntatuntien yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana huoltovintistä (myynti@monitaitoinen.fi).

  • Ostokset voi tilata nettimyymälästä jolloin ne on noudettavissa huoltovintistä ja maksaa noudon yhteydessä, pankkisiirto tai PayPall valinnalla. Noudossa käy Käteinen, kortit ja joissain tapauksissa liikuntasetelit.

  • Toimituksen yhteydessä maksuna on aina pankkisiirto tai PayPall. Suorituksen näkyessä tilillämme tuotteet lähetetään välittömästi asiakkaan osoitteeseen. (toimitus aika 3-7pv)

Nettimyymälästä näet mitä kaupassamme on tarjolla ja ostoksen tehdessä varaat tuotteen itsellesi. Tuotteet ovat aina valmiina noudossa tai lähetettävissä.

  • Jos et vielä ole "jumppa" asiakkaana meillä (äkkiä tutustumaan :) ) Toki palvelemme sinuakin noudossa, tällöin kannattaa olla yhteydessä (myynti@monitaitoinen.fi) tai laittaa tilausta tehdessä viestiä jolloin voimme sopia ostoksiesi noudon tarkemmin

  • Tilaukset ovat noudettavissa 7pv. ajan tilauksen vahvistamisesta. Tämän jälkeen tilaus peruutetaan ja asiakas saa peruutuksesta tiedon tilauksen yhteydessä antamaansa s-postiin.

  • Jos asiakas jostain syystä ennen 7vrk. tietää noutonsa estyvän tai ei ole maksanut tuotetta. Pyydetään asiakasta olemaan yhteydessä (myynti@monitaitoinen.fi) sopiaksemme tilauksen uudesta käsittelystä tai uuden noutoajan. Muussa tapauksessa tilaus perutaan ja toimitaan edellä mainituin tavoin.

Tervetuloa ostoksille, Palvelemme joustavasti.