Viikkotunnit

Startti- Tunteja syyskuussa.

-Startti tunti aloittelijoille. Käydään läpi Lajin perusteet jossa saa tuntuman. Sopii vasta alkajalle ja tai tutustumiseen pidemmän tauon jälkeen. Tunnilla tarvitset sukat. Halutessasi voit ostaa liukuestesukat myös meiltä. Startti tunnit on hinnoiteltu normaalien kertamaksujen tapaan, jolloin niillä voi käydä oman kehityskaaren mukaan ja siirtyä niistä viikkotunteihin. Rohkeasti kokeilemaan (Kiinnostunut kaikesta hyvästä mitä liikunnalla voi saada aikaan).

Pilates Laitetunnit ( Reformer, Cadillac ja Circuit)

Reformer laitetunti
Tunti ollaan Reformer-laitteilla, tunti sopii kaikille

Reformer ja Cadillac
Tunnilla tehdään liikkeitä Reformer- ja Cadillac/ Half-Cadillac -laitteilla
Tunti sopii laitetunneilla jo jonkin verran käyneille.

Circuit-tunnilla liikkeet tehdään pilates-laitteilla. Tunti vaatii aikaisempaa kokemusta laitetunneista.

Laiteet sekä vastustaa, että auttaa liikkeitä, ja saat sillä tutunkin liikkee uusiin ulottuvuuksiin. Uudet ajatukset voivat auttaa sinua myös mattotunnilla.

 Tarvitset liukuestesukat. Tarkoitukseen sopivia sukkia on meillä`kin myynnissä.

Pilates iisi

Iisi-tunneille on mahdollista osallistua, vaikka olisi vaivainenkin hetki, Nämä tunnit sopivat kaikille.

Perus Pilates (Perustason tunti)

Pilates Perustason tunti sopii kaikille. Tältä tunnilta on helppo aloittaa ja .vaihtoehtojen avulla tästä saa kokeneempikin kävijä itselleen mukavan treenin. Käytämme erilaisia välineitä, kuten palloja, kuminauhaa ja taikarengasta, näin saamme vaihtelua harjoituksiin.

Pilates- keskitaso

Keskitason tunti sopii kun sinulla on jo jonkin verran kokemusta Pilateksesta. Etenemme vauhdikkaasti ja eri variaatioin liikkeestä toiseen. Mukavan tehokas harjoitus, jossa annetaan myös vaihtoehtoja, joista voi valita omansa. Vaihtelua saamme erilaisin välinein.

Pilateksen klassinen repertuaari

Käymme läpi Pilateksen klassisen repertuaarin liikkeet.  Etenemme vauhdikkaasti liikkeestä toiseen. Apuvälineitä ei varsinaisesti käytetä, mutta voit ottaa itsellesi apuja vapaasti mielesi mukaan. Rohkeasti kokeilemaan. Liikkeet käydään nopeassa tahdissa läpi.

Huolto + Faskia

Tunti sopii kaikille. Pyrimme hakemaan lisää liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja hyvää oloa. Käytämme sekä staattisia että dynaamisia venytyksiä. Huomioimme sekä lihaksia että lihaskalvoja huollossa. Voidaan käyttää myös välineitä.

Spiral Stabilization ® – SPS Method – Spiraalistabilaatio.

SPS – metodin kehittäjä on Richard Smisek, tsekkiläinen lääkäri, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin.

Keskeisiä periaatteita metodissa ovat spiraalisten lihasketjujen käyttö, yliaktiivisen vertikaaliketjun rentoutus, sekä välilevyihin kohdistuvan paineen vähentäminen.

Spiraalistabilaatiolla parannat ryhtiä ja lihastasapainoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Spiraali- lihasketjujen harjoittaminen parantaa myös myofaskiaalisen järjestelmän toimintaa.

Harjoituksissa käytetään apuvälineinä vastuskuminauhoja, tuoleja, erityisiä mattoja ja sauvoja.

Yksityistunti

Yksityistunti on varattavissa 1-3 henkilölle. Hinta on aina 100€ tunnilta. Sisältö voi olla SPS, Pilates tai Reformer-Laite Pilates. Tilauksissa ja kysymyksissä auttaa myynti@monitaitoinen.fi. Ota rohkeasti yhteyttä.