Viikkotunnit

Pilates Reformer Laitetunnit

Pilates Reformer laitetunneilla teemme klassisia Pilates liikkeitä Reformer- laitteilla. Tule kokeilemaan mitä uutta saat harjoituksiisi lisäämällä Reformer- tunnin valikoimiisi. Laite sekä vastustaa, että auttaa liikkeitä, ja saat sillä tututkin liikkeet uusiin ulottuvuuksiin. Uudet ajatukset voivat auttaa sinua myös mattotunnilla.

Tunteja on kahden tasoisia, perus tunnit aloittelijoille ja keskitaso jo jonkinverran harrastaneille. Suosittelemme että aloitat aloituskurssin tai pajan kautta mahdollisuuksien mukaan. Tule ajoissa, niin ehdimme säätää laitteen mittojesi mukaan.

 Tarvitset mielellään liukuestesukat, tarkoitukseen sopivia sukkia on meillä`kin myynnissä.

Reformer tunnille on erilliset kortit ja voimassa oleva 30 päivän ryhmäliikunta kortti oikeuttaa tuotteen saamiseen edullisemmin.

Pilates iisi

Iisi-tunneille on mahdollista osallistua, vaikka olisi vaivainenkin hetki, Nämä tunnit sopivat kaikille.

Perus Pilates (Perustason tunti)

Pilates Perustason tunti sopii kaikille. Tältä tunnilta on helppo aloittaa ja .vaihtoehtojen avulla tästä saa kokeneempikin kävijä itselleen mukavan treenin. Käytämme erilaisia välineitä, kuten palloja, kuminauhaa ja taikarengasta, näin saamme vaihtelua harjoituksiin.

Pilates- keskitaso

Keskitason tunti sopii kun sinulla on jo jonkin verran kokemusta Pilateksesta. Etenemme vauhdikkaasti ja eri variaatioin liikkeestä toiseen. Mukavan tehokas harjoitus, jossa annetaan myös vaihtoehtoja, joista voi valita omansa. Vaihtelua saamme erilaisin välinein.

Pilateksen klassinen repertuaari

Käymme läpi Pilateksen klassisen repertuaarin liikkeet.  Etenemme vauhdikkaasti liikkeestä toiseen. Apuvälineitä ei varsinaisesti käytetä, mutta voit ottaa itsellesi apuja vapaasti mielesi mukaan. Rohkeasti kokeilemaan. Huomio! Tarjolla kaksi erimittaista tuntia. Kestoltaan 1 tunti, liikkeet käydään nopeassa tahdissa läpi. Kestoltaan 1,5 tuntia, käydään läpi vaihtoehtoja miten liikkeeseen pääsee ja millä sen voi tarvittaessa korvata.

Pilates + Venyttely

Tunti sopii kaikille. Teemme perustason liikkeitä erityisesti liikkuvuus näkökulmasta.

Pilates Edistyneille

Sopii haasteeksi pilatesta jo harrastaneille.
Esimerkiksi heille jotka ovat klassiseen repertuaariin koukuttuneena 🙂

Huolto + Faskia

Tunti sopii kaikille. Pyrimme hakemaan lisää liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja hyvää oloa. Käytämme sekä staattisia että dynaamisia venytyksiä. Huomioimme sekä lihaksia että lihaskalvoja huollossa. Voidaan käyttää myös välineitä.

Syke´Kin

Vauhdikas tunti joka sisältää sykkeen kohotuksia ja lihaskuntoharjoittelua. Hyödynnämme erilaisia välineitä ja laitteita.

Spiral Stabilization ® – SPS Method – Spiraalistabilaatio.

SPS – metodin kehittäjä on Richard Smisek, tsekkiläinen lääkäri, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin.

Keskeisiä periaatteita metodissa ovat spiraalisten lihasketjujen käyttö, yliaktiivisen vertikaaliketjun rentoutus, sekä välilevyihin kohdistuvan paineen vähentäminen.

Spiraalistabilaatiolla parannat ryhtiä ja lihastasapainoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota. Spiraali- lihasketjujen harjoittaminen parantaa myös myofaskiaalisen järjestelmän toimintaa.

Harjoituksissa käytetään apuvälineinä vastuskuminauhoja, tuoleja, erityisiä mattoja ja sauvoja.

Perustason- tunti vasta aloittaneille, keskitason tunti jo jonkin verran harrastaneille. Suosittelemme aloitusta pajan tai kurssin kautta. Teemana tarjoamme toisinaan pro- tuntia huippuosaajillemme.

Yksityistunti

Yksityistunti on varattavissa 1-3 henkilölle. Hinta on aina 65€ tunnilta. Sisältö voi olla SPS, Pilates tai Reformer-Laite Pilates. Tilauksissa ja kysymyksissä auttaa myynti@monitaitoinen.fi. Ota rohkeasti yhteyttä.