Yrityksille ja Yhteisöille

”Mielen ja kehon toiminnallisuus. Yhtäkuin_  työkyvyn jatkuvuus, tehokkuus ja mielekkyys.”

Pilates ja SPS (Spiraalistabilaatio) ovat molemmat loistavia menetelmiä ylläpitämään hyvää työkykyä ja ennaltaehkäisemään erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Liikunta virkistää sekä mieltä että kehoa ja auttaa jaksamaan työkiireiden keskellä. Kun kehontuntemus ja -hallinta paranevat, myös hyvän työasennon löytyminen käy vaivattomammin.

  • Urheilijat ja aktiiviliikkujat hyötyvät myös Pilates ja Spiraalistabilaatio -harjoittelusta. Molemmat lajit kehittävät tehokkaasti lihastasapainoa, kehonhallintaa ja -tuntemusta. Toimivat näin erinomaisena tukena omalle lajille.
  • Esimerkkinä, ratsastusta harrastavat asiakkaamme ovat tunteneet kehittyneensä huimia askelia omassa lajissaan, Pilateksen ja SPS:n myötä.

Kun keho on vahva, joustava, hyvin hallittu ja koordinoitu, voidaan paremmin ennaltaehkäistä erilaisia rasitus- ja liikuntavammoja. Pilateksella ja SPS:lla voidaan myös palauttaa ja tasapainottaa kehoon jo syntynyttä toispuoleisuutta.

Yhteys vain yritys@monitaitoinen.fi ja rakennetaan teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Tarjoukset voidaan tehdä tunniksi, sarjaksi tai pidempi aikaiseksi´kin

Monitaitoinen Kin Oy / Huoltovintti
Tietolantie 1 A, 08700, Lohja
Heta Kurikka-Oja
yritys@monitaitoinen.fi

Spiraalistabilaatio, Pilates